Då var sommaren 2018 nästan över

4. Sep, 2018

Ja, då är sommaren 2018 nästan över och vi har stängt Hantverksmacken för i år. Det var en varm, rolig men lite jobbig sommar. Vi sålde en hel del hantverk och vi hade många som parkerade hos oss. Juni och Juli var vi tre som jobbade. Inga och Jag hade hjälpa av en asylsökande flicka som var volontär hos oss. Väldigt duktig. Hon fick jobb i södra Sverige och for dit sista dagarna i juli.
Augusti kom med några dagars ledigt för mej, jag åkte iväg, då blev Inga sjuk. Vi hade därför stängt i början på Aug. Vi stängde också tidigare än planerat för säsongen.
Vi hoppas på fler som kan jobba nästa sommar. Läget vid Havsbadet är fantastiskt och blir vi fler som kan jobba kan vi göra fler aktiviteter. Förfrågan har kommit från lite olika grupper att ha våffelkvällar, loppis m.m.
Nu är det ommöblerat på "Macken" från torsdag blir det undervisning i Svenska för de asylsökande som bor på Havsbadet. Det är ett projekt genom ABF och i dagsläget är det ca 80 personer som kommer att finnas i den undervisningen.
Ett stort tack till alla kunder och deltagare för denna sommar. Välkommen igen sommaren 2019.
Karin, Inga och Chaty

17. Dec, 2017

Snart är det sommar

Välkommen till Hantverksmacken
Hantverksmacken har nu fyra år på nacken och vi startar vårt femte år den 1:a juni.
Så har sommaren 2017 gått och trots att hela sommaren regnade och blåste bort ser vi tillbaka på sommaren med glädje, det blev en kul sommar och vi sålde trots vädret en hel del hantverk. Det är ett fantastiska läge vid infarten till Havsbadet.
Nu är det tid att börja planera för nästa sommar. Efter samtal med många olika personer, både hantverkare och andra har planerna inför sommaren 2018 börjat ta form. Du som var med under sommaren 2017 prioriteras först. Och du som kan vara med och jobba på Macken prioriteras också. Vi har redan en kvinna som väver och en konstnär som ska vara med.
Du som är Hantverkare är välkommen att vara med, speciellt du som har möjlighet att vara med att jobba. Du som har ”udda” hantverk är också speciellt välkommen. Du som har väldigt många olika hantverk kanske bara kan ta med dig något utvalt hantverk. Det för att vi inte ska ha många hantverk av samma sort och för att inte konkurrera med varandra.

Fikahörnan

Vår fikahörna

Vi har en fika hörna inne och fikabord ute.

Vi har kaffe och glass kanske en hembakad bulla ibland.

Läsk

 • Hos oss kan du Parkera

  Hos oss på Hantverksmacken kan du parkera din bil eller husvagn/Husbil under tiden du går ner till Havsbadet. Men följ våra instruktioner så du inte står i vägen för tankbilen som kommer då och då. Vi tar en liten avgift då du parkerar hos oss.

 • Fikahörna

  Fikahörnan ser lite olika ut år från år.
  Vi har Kaffe/Te
  Hembakt bulla ibland
  Glass och läsk
  Ibland har vi våfflor
  till försäljning