Inbjudan till Hantverkare

Inbjudan
Var med och gör sommaren 2020 på
Hantverksmacken!

Så har sommaren 2019 gått. Vi ser fram emot sommaren 2020.
Vårt sjätte år var väldigt bra. Med tanke på sommarens väder och vind är det rätt fantastiskt. Att sitta ute med sitt hantverk och bara må gott, att ta hand om de kunder som kommer, få en pratstund är bara trevligt
Och detta  fantastiskt läge vid infarten till Havsbadet.

Vi var få som jobbade 2019 men vi hade även 2019 förmånen att ha flera unga asylsökande som hjälpte oss på ”Macken”. De var duktig, tyvärr flyttade en av kvinnorna till Södra Sverige i början på augusti. Vår pojke som också jobbade med oss blev kvar tills vi stängde för året. Dessa båda jobbade som volontär. Vår Sabire är en klippa och hon styr och ställer på Macken, är duktig och vi tycker så mycket om henne. Hon är härlig med våra kunder.

Det var ingen skola på Macken under våren 2019. Skolan flyttade ner till lokaler vid Havsbadet och en konstnär fick arbeta i våra lokaler. En skräddare som sydde kassar till rödakorset var också på plats i lokalen.
De asylsökande som bodde på Havsbadet flyttade i maj och de kom inte tillbaka.

Sommaren 2019 blev också kul då vi blev ombedda av ledningen för Havsbadet att ha cykelparkering på vårt område, då Gyllene Tider hade sin konsert där. Det  var många som var med och hjälpte till. Vi hade riktigt kul, vi kunde höra lite av musiken. Vi hade Razia som gräddade våfflor. Mina pojkar som hjälpte cylkisterna att ställa cyklarna på rätt ställe. Sabire och Maja som var inne i butiken och servade både oss som var ute, kunder och pojkarna då det var något de behövde.

Vi öppnar den 6:a juni 2020.
Alla som vill vara med oss på macken och har egentillverkade hantverk är välkommen att vara med under sommaren 2020, men i år kommer vi att prioritera de som kan vara med och jobb, sedan är det lite beroende på vilket hantverk man har.

Det är roligt att sitta med sitt hantverk, prata med turister, diskutera väder och vind och alla campimgerfarenheter alla har.